artikel

Grundfos kiest voor Kuehne+Nagel als logistiek partner

Logistieke dienstverlening

Grundfos kiest voor Kuehne+Nagel als logistiek partner
Grundfos

Projectgegevens Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: Plaats:   Branche:   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 18-01-2007 Productnaam:   De Deense fabrikant van pompen en pompoplossingen, Grundfos, heeft Kuehne + Nagel gekozen als wereldwijd logistiek partner. Onlangs is een driejarig contract hiervoor ondertekend. Kuehne + Nagel zal een rol vervullen in de belevering aan de filialen van […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener:
Plaats:  
Branche:   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 18-01-2007
Productnaam:  

De Deense fabrikant van pompen en pompoplossingen, Grundfos, heeft Kuehne + Nagel gekozen als wereldwijd logistiek partner. Onlangs is een driejarig contract hiervoor ondertekend. Kuehne + Nagel zal een rol vervullen in de belevering aan de filialen van Grundfoss wereldwijd.

Door uitbreidingen in voornamelijk Azië en Oost-Europa is de supply chain van Grundfoss ingewikkelder en veeleisender geworden, volgens Lars Petersen, senior VP supply chain van Grundfos.

 

Kuenhe + Nagel gaat voor Grundfos en de 53 filialen wereldwijd de warehousing, douane-afhandeling, transport- en distributiemanagement verzorgen. Het WMS-systeem van de logistiek dienstverlener zorgt voor ketentransparantie.

Informatie over Grundfos Nederland

 

 

Reageer op dit artikel