artikel

Douglas en Nestlé besteden logistiek uit aan Ceva

Logistieke dienstverlening

Douglas en Nestlé besteden logistiek uit aan Ceva
Ceva gaat aan de slag voor Douglas en Nestlé

Projectgegevens Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: 0 Plaats:   Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 09-01-2007 Productnaam:   Ceva, voorheen bekend als TNT Logistics, gaat de distributie verzorgen voor het cosmetica concern Douglas. Vanuit een crossdockcenter vlakbij Milaan zal de logistiek dienstverlener cosmetica producten gaan sorteren en distribueren. Hiernaast heeft Ceva het […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats:  
Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 09-01-2007
Productnaam:  

Ceva, voorheen bekend als TNT Logistics, gaat de distributie verzorgen voor het cosmetica concern Douglas. Vanuit een crossdockcenter vlakbij Milaan zal de logistiek dienstverlener cosmetica producten gaan sorteren en distribueren. Hiernaast heeft Ceva het contract met levensmiddelenconcern Nestlé verlengd.

Ceva zal een aantal van de high value producten van Douglas voorzien van een anti-diefstal tag en een speciale verpakking. Hiernaast verzorgt Ceva de logistiek voor de retouren en voor de recyclebare producten. Douglas wil met de samenwerking ervoor zorgen dat de focus bij winkels weer komt te liggen op sales en niet op de logistiek.  

 

Contract verlengd

Naast het nieuwe contract met Douglas, heeft Ceva het contract met Nestlé verlengd. Ook hier gaat het om de distributie in Italie. De dc’s van Nestlé zijn gevestigd in Albairate, San Sepolcro en San Sisto. Ceva gaat vanuit deze dc’s de distributie naar meer dan 60.000 verkooppunten verzorgen. Via zogeheten transit points, die in beheer zijn van Ceva, zal de logistiek dienstverlener de producten distribueren.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel