artikel

Het Doel
Het Doel

Het Doel is een vereniging van gelijkgestemden op logistiek vlak met als doel: vergroten van logistieke kennis, uitwisselen van ervaringen, uitbreiden van je netwerk, punten voor je APICS hercertificering.

 

 

Het Doel

www.het-doel.nl

hetdoel@planet.nl

tel. (073) 621 85 48 (Gert Vanlier)

 

Lidmaatschap: Lid worden van Het Doel doe je omdat je graag je logistieke kennis op peil wil houden en vergroten, omdat je jouw netwerk wil uitbreiden en omdat je van gezelligheid houdt.

Aantal leden: 75

Contributie: 10 euro per jaar

Activiteiten: 5 keer per jaar lezingen en bedrijfsbezoeken

Agenda: zie site 

 

Ontstaansgeschiedenis:

Na het succesvol afsluiten van onze APICS studie, vonden wij het erg jammer dat er een einde was gekomen aan het ontmoeten van gelijkgestemden, het uitwisselen van ervaringen op logistiek vlak en het vergaren van kennis. Nu kun je gewoon aan een andere studie beginnen, maar wij dachten dat het een goed idee was om een vereniging op te richten om bovenstaande doelen te blijven verwezenlijken. Een rondvraag bij enkele andere (oud-) afgestudeerden bevestigde ons vermoeden dat deze behoefte niet alleen bij ons speelt en dat heeft dan ook uiteindelijk geleid tot dit initiatief.

 

Voor en door leden

Het Doel wil door het organiseren van activiteiten, denk aan vier tot vijf maal per jaar, het contact tussen logistici bevorderen. Hierbij moet je denken aan een bedrijfsbezoek, een lezing door een gastspreker of een productdemonstratie. Deze activiteiten willen we organiseren voor en door leden van Het Doel. Met name het “door leden” is erg belangrijk voor ons, m.a.w. de leden de kans te geven om zelf activiteiten op te zetten.
Lid worden van Het Doel doe je omdat je graag je logistieke kennis op peil wil houden en vergroten, omdat je jouw netwerk wil uitbreiden en omdat je van gezelligheid houdt.

Reageer op dit artikel