nieuws

Minder nieuwsbrieven gedurende zomerperiode

Home

De nieuwsbrief van Logistiek.nl zal vanaf deze week minder vaak verschijnen. De nieuwsbrief verschijnt normaliter vier keer per week. Deze week en volgende week wordt dit teruggebracht tot drie. De weken erna zal de nieuwsbrief slechts één keer per week verschijnen.

Minder nieuwsbrieven gedurende zomerperiode

In de eerste twee weken van juli verschijnt de nieuwsbrief op maandag, dinsdag en donderdag. Vanaf 14 juli tot en met 15 augustus verschijnt de brief alleen op maandag. Mocht er aanleiding voor zijn (breaking news!) dan kan er in deze zomerperiode ook een brief op donderdag worden verstuurd.

Vanaf 18 augustus wordt het normale verzendschema weer opgepakt en zal er iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag weer een nieuwsbrief worden verstuurd.

Nog geen abonnee? Meld u dan gratis aan.

Wilt u niks missen, volg ons dan via Twitter of op Logistiek Link.

Reageer op dit artikel