nieuws

Ruim duizend exposanten op Logimat 2014

Home

Groter, meer, beter. Dat is volgens de organisatie in een notendop Logimat 2014. Ruim duizend exposanten tonen dit jaar hun laatste oplossingen en technieken op het gebied van intralogistiek.

Ruim duizend exposanten op Logimat 2014

Logimat, de eerste internationale beurs van 2014 op het gebied van intralogistiek (25-27 februari in Stuttgart) trekt ruim duizend exposanten uit twintig verschillende landen. Er zijn 150 nieuwkomers. Op een oppervlakte van ongeveer 75.000 vierkante meter tonen zij hun (nieuwste) producten. Het thema dit jaar is: intelligent networking-Mastering complexity.

Indeling beurs

De lay out van de beurs is gelijk gebleven met vorig jaar. De verschillende logistieke segmenten zijn verdeeld over zes hallen.  Hal 1 en 3 zijn bedoeld voor exposanten van grond conveyors, magazijntechnologie en operationele apparatuur.  Hal 5 is bestemd voor alles over IT. In hal 4 vindt de bezoeker alles over labelling, ID, RFID en verpakkingstechnologie. Hallen 6 en 8 zijn ingericht met automatische transportsystemen, shuttles en conveyors. Ook alles op het gebied van energieopslag is hier te vinden.

Lezingen

De twaalfde editie van de beurs heeft ook een uitgebreider bijprogramma dan ooit. Zo’n honderd specialisten zullen verdeeld over het beurscomplex  lezingen en presentaties houden. Zo houdt Institut für Fördertechnik und Logistik (IFT) van de Universiteit van Stuttgart op de tweede beursdag een presentatie over de toekomst van intralogistiek. Gelijktijdig met Logimat wordt TradeWorld Forum gehouden met een eigen serie van lezingen.

Reageer op dit artikel