nieuws

Logistiek.nl voert succesvolle wijziging in registratie door

Home

Logistiek.nl is de grootste online onafhankelijke nieuwsbron van Nederland met het laatste nieuws, vacatures, blogs en achtergrondartikelen. We zijn volop in ontwikkeling om onze vakinformatie nog beter te laten aansluiten bij het dagelijks werk van de logistiek professional.

Logistiek.nl voert succesvolle wijziging in registratie door

We hebben een wijziging ingevoerd wat betreft de toegang tot Logistiek.nl om nog specifiekere informatie te kunnen bieden. Maar liefst bijna 9.000 logistiek professionals hebben zich inmiddels al gratis geregistreerd! Het bewijs dat we als betrouwbare partner worden gezien en op de goede weg zijn.

We willen de lezer van Logistiek.nl en Logistiek Magazine in de toekomst nog meer centraal stellen. Zo lanceerden wij bijvoorbeeld een geheel nieuw product: Logistiek Link, een online kennisnetwerk voor logistiek professionals. Mede door deze nieuwe ontwikkeling is Logistiek.nl niet meer voor iedereen onbeperkt toegankelijk. Voor het platform is het essentieel dat deelnemers zichtbaar zijn. Nadat een bezoeker twee pagina’s op de website heeft bekeken, wordt er een registratiescherm zichtbaar. Wij houden ons daarbij vanzelfsprekend aan de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’.

Voordelen voor abonnees

Abonnees van Logistiek Magazine hebben exclusief onbeperkt toegang tot onze website, als onderdeel van hun abonnement. Zij kunnen zich daartoe eenmalig registreren op www.logistiek.nl/abonnees. Abonnees op Logistiek Magazine krijgen bovendien extra voordelen, zo kunnen zij tegenwoordig het digitaal magazine op Logistiek.nl gratis inzien!

Gratis registreren voor niet-abonnees

Niet-abonnees kunnen zich gratis registreren om toegang te krijgen tot alle exclusieve content van Logistiek.nl. U kunt ook gebruik maken van uw favoriete sociale netwerk om snel een eenvoudig in te loggen.

Bezoekers die zich al geregistreerd hebben maar nu niet herkend worden (omdat men bijvoorbeeld de laatste keer uitgelogd heeft, via een andere computer op logistiek.nl gekomen is, omdat men cookies uit hebben staan, etc) moeten opnieuw inloggen.

U kunt via deze link gratis inloggen op Logistiek.nl.Voor al uw vragen over registreren: www.logistiek.nl/vraagenantwoord

Reageer op dit artikel