nieuws

Dubbele mijlpaal voor social media logistiek

Home

De LinkedIn Group Logistiek, onder beheer van Logistiek.nl, heeft het 20.000ste lid verwelkomd en onlangs werd ook al de 5.000ste twitter-volger van @Logistiek_nl binnengehaald.

Dubbele mijlpaal voor social media logistiek

Twee flinke mijlpalen op social media-gebied in een paar weken tijd; een bevestiging dat het merk Logistiek op de juiste weg is. Met 22.500 abonnees op de gratis logistieke nieuwsbrief heeft Logistiek.nl op deze manier een enorm bereik onder logistiek professionals in de logistieke sector.

De twee winnaars mochten zelf hun prijs uitkiezen: of een gratis jaarabonnement op Logistiek Magazine of twee gratis kaarten voor het aanstaande evenement Logistiek Live.

 

LinkedIn Logistiek

Het 20.000ste lid van LinkedIn Logistiek is Erwin Voets, hij is projectmanager en businessconsultant voor ERP gerelateerde vraagstukken.
LinkedIn heeft een maximum van 20.000 leden ingesteld voor iedere groep maar de LinkedIn Groep Logistiek heeft inmiddels akkoord gekregen van LinkedIn om de groep verder uit te bouwen tot 100.000 leden, dit op basis van het nauwgezette onderhoud van de groep Logistiek.

 

Twitter Logistiek

Ook op Twitter werd een mijlpaal bereikt. De 5.000ste twitter-volger van @logistiek_nl is Rogier Draaijer van Draaijer Turbo Services. “We zijn bijzonder trots dat ons bedrijf gestaag groeit in deze tijden van recessie. we groeien in het aantal personeelsleden en hebben ondanks ook een buurpand aangekocht. Mede door de inzet van social media hopen we die groei te handhaven.”

 

Logistiek Link

Logistiek.nl heeft een breed pakket aan social media-middelen. Lees hier alles over al de social media-kanalen van Logistiek.nl… Morgen leest u meer in de logistieke nieuwsbrief meer over ons nieuwe netwerkplatform voor logistiek professionals: Logistiek Link.

 

Grote voorjaarsactie Logistiek Magazine

Momenteel loopt er een grote voorjaarsactie van Logistiek Magazine: 50 euro voor een halfjaarabonnement (=65 procent korting) én inschrijvers maken kans op een iPad mini van 335 euro.

Reageer op dit artikel