nieuws

Nederlands Logistiek Prijs van start

Home

Wie wordt de opvolger van Connekt? De Nederlands Logistiek Prijs 2013 gaat op 1 april echt van start als de inschrijving wordt gesloten.

Nederlands Logistiek Prijs van start

Tussen de tien en Vijftien bedrijven doen dit keer een gooi naar de Logistiek Prijs. De editie 2013 heeft als thema leiderschap. Volgens jurylid Henk van Amstel, van  Amstel Consult (voorheen directeur van vLm) en sinds 1998 lid van de jury  is leiderschap een essentieel onderwerp in deze tijd. “Leiderschap is altijd belangrijk natuurlijk, maar zeker in deze moeilijke tijden. We focussen daarom extra op bedrijven die van de crisis een uitdaging en succes maken.”  Net als voorgaande edities staat de visie van het bedrijf centraal. Andere criteria die de jury stelt aan de potentiele winnaar zijn onder meer:  innovatiekracht, kostenefficiency, serviceniveau en welke gevolgen de verandering heeft voor de organisatie en haar mensen.

Bedrijven kunnen zich tot 1 april aanmelden. Daarna begint het echte werk voor de jury die bestaat uit Walther Ploos van Amstel, Ben Radstaak, Jos van Hillegersberg en Henk van Amstel.  “Na 1 april hebben we een long list. In koppels van twee bezoeken we de bedrijven om te komen tot een short list. Deze zal begin juni worden samengesteld (bekend zijn). Een  interessant traject.”

vLm beloont elk jaar uitzonderlijke prestaties in het vakgebied logistiek. De winnaar krijgt de prijs voor een duidelijk innovatief project dat aantoonbaar succesvol is uitgevoerd. vLm wil met deze award de innovatie en professionalisering van de logistiek in Nederland stimuleren. Wie dit jaar de zilveren sculptuur krijgt, wordt bekendgemaakt op donderdag 7 november.

Reageer op dit artikel