nieuws

Logistiek.nl vraagt bezoekers cookies te accepteren

Home

Vanaf donderdag 17 januari zullen alle bezoekers van Logistiek.nl op een scherm stuiten waarin wordt gevraagd om cookies te accepteren. Bezoekers hoeven dit slechts eenmalig te doen, daarna kunnen ze voortaan rechtstreeks de website benaderen.

Logistiek.nl vraagt bezoekers cookies te accepteren

Vanaf uiterlijk 1 januari 2013 zijn wij wettelijk verplicht uw toestemming te vragen om cookies te mogen gebruiken als u onze website bezoekt. Reed Business Media, uitgever van Logistiek.nl gebruikt cookies om meer service te kunnen bieden aan de bezoekers van onze websites. U kunt dan denken aan het onthouden van uw taalvoorkeuren en uw inloggegevens, zodat u niet iedere keer opnieuw hoeft in te loggen als u bijvoorbeeld wilt reageren op een van onze artikelen.

 

Eenmalig accepteren

Cookies helpen ons ook om door ons geleverde informatie nog beter af te stemmen op de belangstelling van de bezoekers van onze websites. Op die manier kunnen we u nu en in de toekomst voorzien van op u afgestemde informatie. U hoeft vanaf 17 januari 2013 bij het eerste bezoek aan onze website slechts eenmalig de cookies te accepteren. Na acceptatie kunt u als vanouds alle informatie zien.

 

Wilt u meer weten over het gebruik van Cookies door Reed Business Media? Klik dan hier.

Reageer op dit artikel