nieuws

De 80 bestgelezen expertartikelen van 2012

Home

Logistiek.nl maakt graag gebruik van logistieke experts die hun kennis willen verspreiden onder onze 22.500 abonnees van de logistieke nieuwsbrief. Welke artikelen werden het vaakst aangeklikt door de bezoekers van Logistiek.nl? Bekijk hier het overzicht.

De 80 bestgelezen expertartikelen van 2012
Het expertartikel van Walther Ploos van Amstel van januari 2012 ‘Tien marge killers: we geven teveel weg‘ is haast absurd goed bekeken. ‘Er zijn tien duidelijke oorzaken die voor te hoge logistieke kosten zorgen en daarmee de marges in gevaar brengen. Krijg je greep op deze margekillers, dan krijg je meer ‘perfecte orders’, minder faalkosten en meer tevreden klanten, zegt Walther Ploos van Amstel in dit artikel.

Pieter ten Broecke staat op een mooie de tweede plek met zijn artikel: Zes trends die supply chain 2012 sterk beïnvloeden. Op drie staat het artikel over ABC-indeling van Vincent Weinschenk.

Reageer op dit artikel