nieuws

Cookies en Logistiek.nl

Home

Vanaf uiterlijk 1 januari 2013 zijn wij wettelijk verplicht uw toestemming te vragen om cookies te mogen gebruiken als u onze website bezoekt. Reed Business Media, uitgever van Logistiek.nl gebruikt cookies om meer service te kunnen bieden aan de bezoekers van onze websites.

Cookies en Logistiek.nl

U kunt dan denken aan het onthouden van uw taalvoorkeuren en uw inloggegevens, zodat u niet iedere keer opnieuw hoeft in te loggen als u bijvoorbeeld wilt reageren op een van onze artikelen.

Cookies helpen ons ook om door ons geleverde informatie nog beter af te stemmen op de belangstelling van de bezoekers van onze websites. Op die manier kunnen we u nu en in de toekomst voorzien van op u afgestemde informatie.

U hoeft bij het eerste bezoek aan onze website in het nieuwe jaar slechts eenmalig de cookies te accepteren. Na acceptatie kunt u als vanouds alle informatie zien.

Reageer op dit artikel