nieuws

Welkom op de nieuwe Logistiek.nl

Home

Logistiek.nl is compleet vernieuwd. Nieuws, blogs en achtergrondverhalen komen in het nieuwe, frisse ontwerp nog beter tot hun recht. Ook is er meer aandacht voor experts. In het nieuwe tabblad Mensen & Carrière vindt u alles om uw logistieke loopbaan in een stroomversnelling te brengen.

Welkom op de nieuwe Logistiek.nl

Naast de vertrouwde overzichtspagina’s voor supply chain management, warehousing en distributielogistiek heeft op de nieuwe website ook het onderwerp logistieke dienstverlening een prominente plek gekregen. Op de achterliggende pagina’s vindt u al het nieuws over de markt en praktijk, maar bijvoorbeeld ook de jaarlijkse ranglijst van de grootste 3PL-bedrijven in Nederland.

 

Klik hier voor nadere kennismaking met de nieuwe website.

 

Opstartproblemen

Ondanks uitvoerige voorzorgsmaatregelen is het mogelijk dat de nieuwe website de eerste dagen nog niet helemaal perfect draait. De zoekfunctie moet bijvoorbeeld nog even “op gang” komen en soms duurt het even voordat een pagina wordt weergegeven. Dit heeft uiteraard onze aandacht en zal na een paar dagen sterk moeten verbeteren.

 

Inloggen voor reacties

Een andere vernieuwing waar u als bezoeker misschien aan moet wennen is het inloggen. Wij hebben dit ingevoerd ondere andere voor het voorkomen van spam en ongewenste reacties. Klik hier voor antwoord op de meestgestelde vragen over inloggen.

 

De redactie van Logistiek.nl wenst u veel plezier met de nieuwe website. Wij ontvangen uiteraard graag uw feedback. U kunt deze kenbaar maken via de bekende feedback-knop rechts op de website.

Reageer op dit artikel