nieuws

Neem een kijkje bij DutchView in Hilversum

Home

Hebben tv-productiebedrijven iets met logistiek? Reken maar. DutchView geeft een rondleiding op 31 maart in het AV-depot midden tussen de Hilversumse studio’s.

Neem een kijkje bij DutchView in Hilversum
DutchView Logistiek

Er gaat geen dag voorbij dat je niet de resultaten van het werk van DutchView op tv ziet. DutchView is dé marktleider in het realiseren van televisie- en multimediale producties. Het bedrijf verzorgt naast de registratie van talloze tv-shows bijvoorbeeld ook de registratie van voetbalwedstrijden, bedrijfsfilms, internetproducties.

   

Bezoek DutchView 

Op donderdag 31 maart 2011 organiseert vLm Community Regio Midden een bezoek aan de afdeling logistiek van dit dynamische bedrijf. Het AV-depot, gelegen te midden van een aantal grote opnamestudio’s op het Media Park, vormt het logistieke hart van DutchView. Recentelijk is hier gestart met een traject voor equipment scanning m.b.v. RFID om zo de hoogwaardige apparatuur beter te kunnen ‘tracken’. Deze donderdagmiddag gunnen zij ons een kijkje achter de schermen.

  

Programma
15:30  uur        Ontvangst
16:00  uur        Welkom door vLm
16:05  uur        Welkom door Nico Roest, manager operations DutchView
16:10  uur        Bedrijfsfilm DutchView
16:30  uur        Presentatie door Wim Horstman, projectmanager assets van DutchView: ‘De implementatie
                           van het project  RFID scanning van broadcast equipment’
17:00  uur        Rondleiding tv-studio’s en AV-depot
18:30  uur        Vragen/discussie
18:45  uur        Afsluiting met borrel

      

Achtergrondinformatie DutchView
DutchView verzorgt naast de registratie van talloze tv-shows bijvoorbeeld ook de registratie van voetbalwedstrijden, bedrijfsfilms en internetproducties. En daar komt heel wat bij kijken. Het AV-depot, waar alle benodigde apparatuur voor een productie is opgeslagen, vormt het logistieke hart van DutchView. Van hieruit wordt alles uitgeleverd aan diverse studio’s en locaties.

 

Sinds kort is een project gestart om de apparatuur d.m.v. RFID scanning te kunnen volgen. De tags zorgen ervoor dat men productbewegingen op een efficiënte wijze ziet en registreert. Tijdens de presentatie en de rondleiding zal in worden gegaan op de business case, de uitgangspunten en de uitdagingen van dit project.

  

Indien mogelijk zal ook de repetitie van een (tv-) productie bezocht worden.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet-leden van vLm. Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €35,- exclusief btw.  Ieder lid mag eenmalig kosteloos een introducé meebrengen.

 

Voor meer informatie of voor deelname klik hier http://www.vlm.nl/nl/agenda/1489,151,0,0,0/

 

Bekijk hier de hele vLm-nieuwsbrief…

Reageer op dit artikel