nieuws

Maak uw logistieke nieuws wereldkundig

Home

Heeft Logistiek.nl een nieuwsbericht of artikel over uw bedrijf geplaatst? Laat uw eigen websitebezoekers dit weten met een linkje van uw website naar het bericht. Logistiek.nl heeft een hoge ‘pagerank zes’ in Google. Uw website kan gratis meeliften op dit succes!

Maak uw logistieke nieuws wereldkundig

 

Wanneer in Google gezocht wordt op logistieke termen is Logistiek.nl veelal een van de eerste sites die vermeld wordt. Uw website kan gratis meeliften op dit succes met een linkje naar Logistiek.nl. Wij linken al naar andere bedrijven in berichten en via ons leveranciersregister. Zo helpen we elkaar verder!

 

Pagerank

Pagerank is een Google-methode om pagina’s op internet te ordenen naar belangrijkheid. Een pagina krijgt een hogere pagerank als er veel links van andere websites naar deze pagina komen. Dus als u linkt van uw website naar het nieuwsbericht is de kans dat uw bericht gevonden wordt groter.

 

Hoe pakt u dit aan?

Maak op uw website een link naar een tekst op Logistiek.nl en mail deze naar marjanlijftogt@vakmedianet.nl! U wordt ook nog eens eenmalig gratis genoemd in onze nieuwsbrief met 23.500 abonnees. Meer info daarover leest u hier!

Logo van Logistiek.nl plaatsen

Plaats onderstaand logo – met link naar www.logistiek.nl – op uw website en wij vermelden uw logo én website eenmalig gratis in de deze nieuwsbrief met 23.500 abonnees!  Mail uw link naar marjan.lijftogt@reedbusiness.nl

 

 

 

Wilt u een omschrijving bij het logo plaatsen? De standaard omschrijving die wij hanteren is:

Logistiek is hét multimediale platform dat de logistiek professional voorziet in deskundige, actuele, persoonlijke en innovatieve informatie om gefundeerde investerings- en beleidsbeslissingen te kunnen nemen en succesvol te blijven in het vakgebied.

Reageer op dit artikel