nieuws

Boek ‘Nederland is logistiek’ feestelijk gepresenteerd

Home

Er is een nieuw boek verschenen met interviews tussen topmensen uit het bedrijfsleven en de wetenschap. Het boek ‘Nederland is Logistiek’ werd gisteren feestelijk gepresenteerd tijdens het galadiner van de VLM.

Boek ‘Nederland is logistiek’ feestelijk gepresenteerd
Nieuw boek: Nederland is Logistiek

In het boek staan in totaal 15 interviews waarin topmensen uit het Nederlandse bedrijfsleven hun visies geven op logistiek en supply chain management. Er staan oa interviews in met Dick Boer van Albert Heijn en Sjoerd Vollebrecht van Stork. Tijdens ieder interview was ook een hoogleraar aanwezig om de topmensen kritisch van repliek te dienen.

 

Galadiner VLM

Tijdens het galadiner van de VLM werd het boek officieel uitgereikt door VLM-voorzitter Hugo Roos aan Peter van der Meij, voorzitter van de nieuwe stichting Nederland is Logistiek. Ook de auteurs van het boek, Dick van Damme en Heres Stad, werden hiervoor op het podium gehaald.

 

 Vlnr. Peter van der Meij, Heres Stad, Dick van Damme en Hugo Roos.  

 

We zien het zelf niet meer

Peter van der Meij dankte de auteurs hartelijk voor hun prestatie. "Nederland speelt een grote rol in de wereld als het gaat om logistiek. We zijn echt heel goed bezig. Tegelijkertijd zitten we er met z’n allen zo middenin dat we dat eigenlijk zelf niet meer zo zien. En daarom is het zo goed dat deze heren dit nu zo fraai op schrift hebben gesteld."

 

Verbetering van imago

Het boek is gemaakt naar aanleiding van de nieuwe stichting Nederland is Logistiek die opgericht is ter verbetering van het imago van het vak Logistiek. Er zijn in totaal 10.000 exemplaren gedrukt. Een deel daarvan is bedoeld voor HBO-studenten. "Omdat wij het belangrijk vinden dat we ook jonge mensen enthousiast maken voor dit mooie vakgebied", aldus Van der Meij.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel