nieuws

Logistiek.nl lanceert interactieve boekenrubriek

Home

Vanaf nu kunt u als bezoeker van Logistiek.nl makkelijker struinen in het aanbod van logistieke boeken. U kunt sterren geven aan een boek dat u heeft gelezen en uw eigen recensies schrijven. Via de webshop kunt u een boek direct online bestellen.

Logistiek.nl lanceert interactieve boekenrubriek

Via de nieuwe boekenmodule kunnen bezoekers filteren op onderwerp en op type boek (studie, management, academisch). Ook worden bij artikelen over een bepaald onderwerp suggesties gedaan voor boektitels. Voorbeeld: op de pagina over voorraadbeheer en forecasting staat rechtsonderin een lijst met boeken over dit onderwerp. Via de onderwerpen in de navigatie bovenin de website is het dus mogelijk om nog specifieker boeken te filteren.

 

Schrijf zelf recensie

In de rubriek staan de bekende recensies van Paul Durlinger maar bezoekers van Logistiek.nl kunnen ook zelf scores geven aan boeken en een eigen recensie uploaden. Om het boekenoverzicht compleet te houden, kunnen bezoekers ontbrekende boeken opgeven.

 

Direct bestellen

Boeken op Logistiek.nl kunnen direct online worden besteld. Dit verloopt via de webshop Knowington waar Logistiek.nl een samenwerkingsverband mee heeft. Op de website van Knowington staan ook speciale aanbiedingen en boeken over aanpalende vakgebieden van de logistiek.

 

Lees meer:

Reageer op dit artikel