nieuws

ICT & Logistiek al snel uitverkocht

Home

ICT & Logistiek organisator VNU Exhibitions had 115 exposanten verwacht voor de beurs, inmiddels zijn er al 120 gecontracteerd. “Daarmee zijn we dus min of meer uitverkocht en daarmee zijn we natuurlijk in ons nopjes”, aldus Frank Klein Tank, beursmanager van ICT & Logistiek.

ICT & Logistiek al snel uitverkocht

 

De vijfde editie van de beurs die gehouden wordt van 30 september tot en met 3 oktober, lijkt daarmee al op voorhand de nodige ingrediënten te hebben om tot een succes uit te groeien. Vorig jaar bezochten ruim 4600 mensen de beurs, die tegelijk werd gehouden met de beurs Industrie & ICT. Toch kwam volgens Klein Tank van die 4600 bezoekers maar liefst 88 procent voor ICT & Logistiek. Dit jaar zal de beurs, die wederom in de Jaarbeurs gehouden wordt, tegelijk vallen met de Industriële Week (IW) met beurzen als Industrie & ICT en Macropak,  beurzen waar naar verwachting vanuit de logistieke wereld toch ook de nodige aandacht voor zal zijn. Bezoekers aan ICT & Logistiek hebben ook gratis toegang tot de overige die tijdens de IW plaatsvinden

 

Hele supply chain in beeld

Tijdens deze vijfde editie van ICT & Logistiek wil de organisatie de hele supply chain in beeld brengen. "Er zijn veel exposanten aanwezig die een totaaloplossing aanbieden. Toch hebben we ook zeker gezocht naar specialistische bedrijven om zodoende een goede mix te krijgen. Een ontwikkeling die daarnaast ook op de beursvloer zichtbaar is, is dat ICT in steeds meer sectoren een hele belangrijke plaats inneemt, bedrijven integreren steeds meer systemen met andere systemen. Een voorbeeld daarvan is dat routeplanners steeds vaker aan ERP-en TMS-systemen worden gekoppeld", aldus Klein Tank.

 

Vertegenwoordiging

Goed vertegenwoordigd tijdens de beurs zijn de leveranciers van TMS- en WMS-oplossingen. Maar ook Auto-ID- en ERP-leveranciers zijn er voldoende. "Daarnaast hebben we een aantal gespecialiseerde adviesbureaus als exposant weten te vinden voor wederom die benodigde mix."

 

Programma

Voor de bezoekers van de beurs is er verder een uitgebreid seminar- en congresprogramma samengesteld met ruim vijftig sessies waarbij er volgens de organisatie een aantal opvallen. Zo is er een seminar over informatieuitwisseling in de keten van de EVO, de presentatie van de nieuwe resultaten van de bekende Third-Party Logistics Studie, een seminar van Capgemini over ‘2016, The future supply chain’ en verder zijn er de onder andere  sessies over: duurzame logistiek, het mechaniseren van een warehouse, en interactieve sessies over supply chain management.  Air Cargo Nederland, verzorgt op de donderdagmiddag een aantal lezingen over papierloze luchtvrachtafhandeling. Op de beurswebsite ICT&Logistiek staat een totaaloverzicht op de activiteitenpagina.

Reageer op dit artikel