nieuws

Wolter Kroes zingt tijdens VTL Open Dag

Home

De VTL Open dag die 21 juni wordt georganiseerd heeft als thema ‘Vooruitgang met én zonder wielen’. Er is ook een landelijk bekende artiest uitgenodigd: Wolter Kroes. VTL organiseert de open dag om de dynamische wereld van transport en logistiek te tonen. Naast het optreden van de volkszanger is de dag gevuld met demonstraties, trainingen en workshops.

Wolter Kroes zingt tijdens VTL Open Dag
Wolter Kroes treedt op bij VTL

De organiserende partij zet op het RDW-terrein in Lelystad niet alleen zichzelf in het zonnetje tijdens de open dag. Ook is er ruimte aan partners uit de branche. Bij deze partners kan informatie worden ingewonnen. Opleider VTL verwacht dat veel van de bezoekers gebruik zullen maken van de mogelijkheid die Volvo Trucks Nederland biedt om in een Crash-chair geconfronteerd te worden met het nut van de autogordel. Verder zijn er vijf LZV’s aanwezig tijdens de dag. Deze combinaties van maximaal 25,25 meter lang rijden rondjes op de kombaan.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel