nieuws

Transport EK-spelers en bobo’s kan beginnen

Home

Alle auto’s en bussen voor het transport voor het EK-voetbal zijn overhandigd aan de UEFA EURO 2008. In totaal zijn dit 265 personenauto’s en zestien spelersbussen. De Hyundai-bus van het Nederlands elftal is in de bekende ‘oorlogskleuren’ getooid.

Transport EK-spelers en bobo’s kan beginnen
bussen Ek voetbal

Alle zestien EK-deelnemers hebben de beschikking over een eigen Hyundai-spelersbus. Deze bussen zijn getooid in de nationale kleuren van de deelnemende landen en voorzien van diverse slogans, bedacht door supporters. De slagzin op de bus van het Nederlands elftal is deze keer: ‘1 doel, 1 gevoel, samen zijn we oranje’.

Hyundai is de officiële transporteur en hoofdsponsor. Dit betekent dat auto’s en bussen van Hyundai voorafgaand en tijdens het toernooi gereed staan voor het vervoer van spelers, coaches, scheidsrechters, UEFA-bestuurders, vips en andere betrokkenen.

De officiële vip-auto is de Hyundai Grandeur. In totaal worden 39 Hyundai’s van dit model ingezet tijdens het Europees voetbalkampioenschap.

Lees ook:

Reageer op dit artikel