nieuws

Nieuwe EK-acties in de logistiek

Home

Win een race in een echte Dakar-truck! Gratis een logistieke opleiding verdienen via het Nederlands elftal? Voetbalreis winnen ter waarde van 1.000 euro? Hou dan deze pagina goed in de gaten, want het EK staat garant voor mooie oranje-aanbiedingen vanuit de logistiek!

Nieuwe EK-acties in de logistiek
EK Voetbal

Logistiek.nl werkt aan een verzamelpagina met alle acties die logistieke bedrijven momenteel voeren rondom het Europees kampioenschap van 7 tot en met 29 juni 2008.

Geef nu uw actie door en wij melden het op deze speciale logistieke EK-pagina: redactie.logistiek@reedbusiness.nl o.v.v. WK-actie!

 

 

 

De Oranje-acties die zijn aangemeld:

 

* Racen in Dakar-truck?

Doe mee aan het EK-penaltyspel en win leuke weekprijzen en maak kans op de shoofdprijs: racen in een Dakar-truck. Schiet 10 keer raak dan win een Worktrans Oranje Pakket!  

  

* Win een voetbalreis

Stel het meest effectieve Europese elftal samen en win een Europese voetbalreis voor twee personen ter waarde van 1000 euro bij Ortec.

 

* Korting in opleidingen

Het Nederlands elftal bepaalt de hoogte van de korting op een te verzorgen Logistieke en Veiligheidsopleidingen bij HER Opleidingen: Nederlands elftal in de finale 100 procent korting, in de halve finale 50 procent korting en in de kwartfinale 25 procent korting.

  

 

Mail ook uw actie naar: redactie.logistiek@reedbusiness.nl o.v.v. WK-actie!

 

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel