nieuws

Logistieke medewerkers gezocht!

Home

Logistieke medewerkers behoren tot de tien meest gewilde werknemers. In de top-10 van ‘meest zorgelijke tekorten’ staan de logistieke medewerkers daarmee op een laatste plaats. Het meest zorgelijke tekort komt voor rekening van ‘vaklieden’. Dat meldt dagblad De Telegraaf.

Logistieke medewerkers gezocht!
Logistiek medewerkers gezocht

Volgens de krant, die zich baseert op onderzoek van uitzendorganisatie Manpower, zijn sterk oplopende arbeidskosten, minder dienstverlening en innovatiekracht, en lagere winsten in sommige gevallen een regelrechte bedreiging voor de continuïteit van de Nederlandse productie.

Volgens Manpower moeten bedrijven snel over de volle breedte naar oplossingen zoeken en dat betekent ook het benaderen van groepen die nu nog een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben zoals allochtonen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel