nieuws

Dixons breidt SAP uit met procesautomatisering

Home

Elektronicaketen Dixons heeft een driejarig contract gesloten met ICT dienstverlener en SAP-specialist Ctac uit Den Bosch. Ctac verzorgt de volledige Hosting van de Dixons SAP-omgeving. Daarnaast implementeert Ctac de Cronacle-oplossing van Redwood Software voor het elektronicaconcern.

Dixons breidt SAP uit met procesautomatisering
Dixons

Dixons brengt als onderdeel van het nieuwe contract bovendien zijn volledige SAP-omgeving, inclusief alle hardware op basis van SAP Hosting, volledig onder bij Ctac. Met deze Jobscheduling-oplossing worden iedere nacht alle financiële en logistieke gegevens van alle 170 filialen van Dixons in de Benelux verwerkt in SAP- en gerelateerde systemen.

 

Real-time

De Cronacle-software is een event-gedreven oplossing voor procesautomatisering; het automatisch uitvoeren van administratieve processen. Dit wordt ook wel Business Process Automation, of Jobscheduling genoemd. Cronacle maakt gebruik van een event-gedreven aanpak om procesautomatisering in een gedistribueerde omgeving te centraliseren.

 

Bovendien integreert de Cronacle-oplossing bedrijfsapplicaties, op maat gemaakte applicaties en Java-applicaties met SAP-applicaties. Dit maakt het mogelijk complexe bedrijfs- en administratieve processen snel en effectief te beheren.

Bij Dixons verwerkt de Cronacle-oplossing onder meer iedere nacht alle kassatransacties in het centrale SAP-systeem. Hierdoor heeft Dixons op elk moment inzicht in omzet, voorraden en andere bedrijfskritische data.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel