nieuws

Dieteg heftruckcabines voor Toyota Tonero

Home

De Duitse cabinebouwer Dieteg uit Walsrode heeft de productlijn uitgebreid met nieuwe cabines voor de Toyota Tonero-serie heftrucks. Nieuw in deze serie cabines is optioneel een 9,2 kw kachel met buitenluchtaanzuiging die in de deur is geïntegreerd.

Dieteg heftruckcabines voor Toyota Tonero
Dieteg

Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar van een eenvoudig pvc-cabine tot een complete stalen uitvoering met geluidsisolatieset en verwarming. De cabines zijn samen te stellen uit verschillende elementen als:

 

  • – Stalen- of pvc-deuren
  • – Voorraam met parallelwisser
  • – Achterruitwisser
  • – 9,2 kW kachel
  • – Dakruitenwisser
  • – Voorruitensproeier

 

Alle cabines kunnen ter plaatse bij de klant worden gemonteerd. Dieteg levert cabines voor Caterpillar, Toyota, Linde, Nissan, Mitsubishi, Hyster & Komatsu. Dieteg cabines worden voor de Benelux geïmporteerd door Crepa in Rijswijk.

 

 

Overig productnieuws op logistiek.nl

 

Reageer op dit artikel