nieuws

Ravas integreert wegen met terminal

Home

RAVAS introduceert een nieuwe software-interface waardoor haar elektronische weegsystemen direct integreerbaar zijn met Windows CE of Windows Mobile mobiele terminals.

Ravas integreert wegen met terminal

Het weegsysteem wordt via Bluetooth of een kabelverbinding verbonden met de mobiele terminal. De RAVAS-software in de terminal stelt de gebruiker in staat het gewicht op de terminal uit te lezen en het weegsysteem ‘op afstand’ te bedienen. Niet alleen gewichtsdata, maar ook een product-, order- of eventueel een barcodescan kunnen rechtstreeks aan de weging worden toegevoegd en opgeslagen voor directe of latere verwerking.

 

 

Waar te vinden?

Hal 26, Stand E15

 

Lees ook:

Overig productnieuws op Logistiek.nl

 

Reageer op dit artikel