nieuws

Distrisort en Optimus sorteren op snelheid

Home

Distrisort en Optimus delen een gezamenlijke stand waar hun nieuwste sorter wordt getoond.

Distrisort en Optimus sorteren op snelheid

De Optisorter 6000 is geschikt om enkelstuks en multipackproducten te sorteren, zoals kleding, schoenendozen, boeken, multimedia, cosmetische producten, post, et cetera. De sorteercapaciteit is maximaal 8000 stuks/uur. De tray-afmetingen zijn 300×400 mm tot 550×650 mm. Het maximale beladingsgewicht per tray is tien kilogram. Naar wens kan er manueel of automatisch worden ingevoerd. Het aantal zwaartekrachtuitvoerkanalen (chutes) is naar gelang de baanlengte van de sorterinstallatie aan te passen.

 

Waar te vinden?

Hal 13, Stand C070

 

Lees ook:

Overig productnieuws op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel