nieuws

CeMAT 2008 is gestart

Home

De grootste logistieke vakbeurs van de wereld start vandaag met een congres: Future of Logistics. Dinsdag gaat de beursvloer open. Er zullen meer dan 1100 deelnemers vanuit de hele wereld komen. De CeMAT 2008 is uitgebreid te volgen via Logistiek.nl.

CeMAT 2008 is gestart
CeMAT 2008 is gestart

De grootste logistieke vakbeurs ter wereld biedt van dinsdag 27 tot en met zaterdag 31 mei in Hannover onderdak aan 1100 leveranciers, die hun producten en diensten tonen op zo’n 80.000 vierkante meter. Logistiek.nl is daar natuurlijk bij en komt met een uitgebreid CeMAT-dossier en een extra CeMAT-nieuwsbrief.

 

Maandag eerste gratis special
De redactie doet dagelijks verslag vanaf de beursvloer in Hannover. Vanmiddag al ontvangen al onze abonnees van de algemene logistieke nieuwsbrief gratis een speciale CeMAT-editie. Vanmiddag onder meer met een verslag van het congres, trends die deze week te zien zijn op de beurs, foto’s van de opbouw en gegevens over de Duitse logistieke markt.  

 

CeMAT-Dossier

Al het (product)nieuws, achtergronden en algemene informatie hebben wij verzameld in het CeMAT-dossier: www.logistiek.nl/cemat.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel