nieuws

Tènce organiseert week van Transport & Logistiek

Home

Uitzendbureau Tènce houdt van 21 tot en met 25 april een eigen week van Transport & Logistiek. De actieweek concentreert zich op de Tènce-vestigingen in Transport & Logistiek. De week heeft als doel om meer geschikte flexwerkers te werven.

De Transport & Logistiek-vestigingen van het uitzendbureau zijn gevestigd in Breda, Hoofddorp, Roosendaal, Venlo en Tilburg. Tijdens de actieweek worden flexwerkers bekend gemaakt met de voordelen van de branche. Geïnteresseerde kandidaten zijn welkom tijdens open avonden. Ze ontvangen flyers en sms-jes en kunnen meedoen aan allerlei acties. Ook wordt de verkiezing ‘logistiek Tènce! Medewerker van het Jaar’ gehouden.

 

Nieuwe website
Verder is de nieuwe websitse van Tènce Transport & Logistiek deze week live gegaan. Hier kunnen opdrachtgevers informatie vinden over de aanpak in de branche Transport & Logistiek. Flexwerkers vinden er informatie, opleidingen en vacatures.

 

Zie ook:

Reageer op dit artikel