nieuws

Swisslog neemt leverancier gezondheidszorg over

Home

Ergotrans, een Nederlandse leverancier van logistieke oplossingen voor de gezondheidszorg, is overgenomen door Swisslog. Ergotrans was tot de volledige overname al een partner van het veel grotere Swisslog, leverancier van geïntegreerde logistieke oplossingen voor onder andere magazijnen.

Swisslog neemt leverancier gezondheidszorg over
Swisslog neemt Ergotrans over

Ergotrans was voor Swisslog een partner van de divisie Healthcare Solutions voor de productlijn buispostsystemen. Volgens de overnemende partij past de aankoop van Ergotrans in de strategie om de ‘aanwezigheid in veelbelovende Europese markten door selectieve acquisities uit te breiden’. In lijn met die strategie ligt ook de eerdere overname van het Noorse bedrijf Collett.

 

Branches waar Ergotrans aanwezig is

Ergotrans heeft klanten in de gezondheidszorg, overheid, detailhandel, banken, industrie en het bibliotheekwezen. Naast Swisslog’s buispostsystemen vermarkt het bedrijf twee eigen productlijnen: railtransportsystemen en Paspomaat, een systeem dat zorgt voor opslag- en uitgifte van identiteits- en rijbewijzen bij gemeentelijke overheden.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel