nieuws

MotracLinde opent hoofdkantoor met ‘Roodshow

Home

Het nieuwe hoofdkantoor van MotracLinde is dinsdagavond met een ‘Linde Roodshow’ officieel geopend door importeur-eigenaar Wijnand Pon, bijgestaan door Gordon Riske namens de Kion Group en algemeen directeur Joost Buck van MotracLinde.

MotracLinde opent hoofdkantoor met ‘Roodshow
MotracLinde Roodshow

De genodigden werden warm onthaald

Daarna kregen ruim duizend genodigden een spetterende en avondvullende show voorgeschoteld van een tiental bekende Nederlandse zangers en zangeressen onder begeleiding van het orkest van Cor Bakker.

Centrale ligging

Het nieuwe pand staat op het bedrijventerrein in Almere, waar ook de andere Pon-werkmaatschappijen PonCat en Pon Logistiek zijn gevestigd. De centrale ligging van het nieuwe pand, naast Pon Logistiek, en de samenvoeging van de activiteiten ‘sales en service’ moeten zorgen voor een nog betere dienstverlening naar de klanten. Naast de kantoorruimten biedt het pand plaats aan een moderne werkplaats, een ruime opslag en een theater. Dit theater zal gebruikt gaan worden voor chauffeurstrainingen, productintroducties en het geven van demonstraties. Vanuit de vestiging in Rijnmond wordt de regio Rijnmond bediend.

Bekijk de foto’s (Theo Egberts) voor een sfeerimpressie van de MotracLinde ‘Roodshow’

[fotoalbum]

Reageer op dit artikel