nieuws

Jungheinrich komt met 7-tons trekker

Home

Jungheinrich komt komende zomer een zeven tons elektro trekker. De volledig nieuwe truck in het programma zal gebouwd worden in de fabriek in Lüneburg in Duitsland. De EZS 570 elektrotrekker zal worden uitgerust met de krachtige 48 Volt rijmotor met AC-techniek.

Jungheinrich komt met 7-tons trekker
jungheinrich

Een krachtig koppel en goede afstemming tussen rijmotor en besturing zorgen volgens de leverancier voor snelle acceleratie en hoge maximale rijsnelheden. Dankzij de energieregeneratie vloeit tijdens remmen energie terug naar de batterij.

 

Elektrische parkeerrem

De elektrische parkeerrem treedt automatisch in werking zodra de trekker tot stilstand komt. Ook op hellingen. Het vergeten van de handrem is dus niet meer mogelijk. Drukt de bestuurder het gaspedaal in, dan wordt de rem automatisch vrijgegeven en komt de EZS 570 zonder terugrollen weer in beweging.

 

Zie ook:

Overig productnieuws op logistiek.nl

 

Reageer op dit artikel