nieuws

Handpallettruck voldoet aan PIEK

Home

Jungheinrich introduceert een speciale ‘low-noise’ uitvoering van haar handpallettruck AM 2200. De truck is op een aantal onderdelen aangepast en produceert daardoor tot 50% minder geluid. Eerder werd al een nieuwe EJE 116 elektropallettruck geïntroduceerd die eveneens stiller is.

Handpallettruck voldoet aan PIEK
Am

Zowel de hand-, als de elektropallettrucks van Jungheinrich vallen nu binnen de PIEK-normering. De low-noise AM 2200 is uitgerust met aangepaste assen, geluidarme wielen en geluiddempend materiaal.

 

Geluidsproductie

De geluidsproductie van hand- en elektropallettrucks is vooral van belang voor bedrijven die ’s avonds en ’s nachts bevoorraden. Volgens de PIEK-normering mag de geluidsemissie tussen 19 en 23 uur maximaal 65 dB(A) bedragen. Tussen 23 en 7 uur mag de emissie niet meer bedragen dan 60 dB(A). De AM 2200 handpallettruck en EJE 116 elektro pallettruck voldoen beide aan de strengste norm.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel