nieuws

Datalogic biedt één scannerfamilie

Home

Datalogic heeft besloten om het hele scannerpakket bijeen te voegen en daarmee is de nieuwe Powerscan 8000-familie ontstaan. Hiermee hoopt het bedrijf de keus eenvoudiger te maken voor bedrijven die zich afvragen welke scanner ze moeten nemen voor welke opdracht.

Datalogic biedt één scannerfamilie
Poewerscan

De familie komt volgens de leverancier met name tot zijn recht op de werkvloer in productie- en assemblage-omgevingen. Er zijn nu namelijk binnen één scannerfamilie mogelijkheden om bijvoorbeeld een scanner via een kabel aan een machine en aan een netwerk te koppelen of juist draadloos te laten werken door gebruik te maken van het (lokale) Datalogic Star-radionetwerk.

 

Eigenschappen

Ook zijn er scanners zónder en juist mét beeldscherm en bovendien scanners met verschillende leesafstanden. Allemaal hebben ze bovendien de 3GL-technologie (drie groene lichtjes), een sterke behuizing die water- en stofdicht is en valbestendig tot twee meter.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel