nieuws

Zijn vrouwen ondervertegenwoordigd in logistiek?

Home

Logistiek, een industrie van mannen!? Moeten vrouwen harder werken dan mannen om hun carrière uit te bouwen? Wat kan gedaan worden om de logistieke industrie voor hen aantrekkelijker te maken? Voor de antwoorden is Europhia samen met Logistiek.nl een grootschalig, internationaal onderzoek gestart.

Zijn vrouwen ondervertegenwoordigd in logistiek?

 

Dit onderzoek richt zich specifiek op de logistieke professionals en tracht te analyseren wat hen drijft en motiveert. In de huidige arbeidsmarkt wordt het immers steeds belangrijker voor een werkgever om zich te profileren als een ‘employer of choice’.

Vrouwen

De survey ‘Vrouwen in de Logistiek’ is de vierde module van de Global Survey Series. Het onderzoek bestaat uit zes modules die actuele HR gerelateerde thema’s behandelen in de logistieke en supply chain sector. De modules zijn:

 

1. Carrière motivatie
2. Wat maakt een werkgever aantrekkelijk?
3. Work-Life balans
4. Vrouwen in de Logistiek
5. Salaris, financiele en niet-financiele voordelen
6. De opinie van Jong Talent over de sector

 

Dit onderzoek is inmiddels afgesloten, en de website van Europhia is ook niet meer bereikbaar. Lees verder over de resultaten in het artikel ‘Vrouwen in de logistiek‘.

 

Reageer op dit artikel