nieuws

Möbius opent kantoor in Nederland

Home

Het van oorsprong Belgische adviesbureau Möbius opende kortgeleden een kantoor in Montfoort. Het is de eerste vestiging van dit bedrijf in Nederland. Möbius is gespecialiseerd in business proces management en supply chain management.

Möbius opent kantoor in Nederland
Möbius opent kantoor in Nederland

Möbius opent een kantoor in Montfoort vanwege de toenemende vraag naar adviezen vanuit Nederland. Wessel-Jan Fijnvandraat wordt directeur van de business proces managementafdeling van de Nederlandse vestiging. Fijnvandraat heeft ruime ervaring als klantcontactadviseur en businessconsultant. De laatste jaren werkte hij vooral aan de verbetering van de dienstverlening, het opstellen van multichannelstrategieën, het opzetten van nieuwe klantennetwerken en het verhogen van de operationele efficiency.

 

Dienstverlening

Daarnaast heeft Fijnvandraat diverse grootschalige ICT-verandertrajecten begeleid en werkte hij als CRM- en change-managementconsultant voor diverse grote organisaties in de financiële dienstverlening en de energie- en telecombranche. Wie de directeur van de supply chain managementafdeling wordt is momenteel nog niet bekend.

 

Lees ook

Reageer op dit artikel