nieuws

Europese herstructurering voor NYK Logistics

Home

NYK Logistics splitst met ingang van 1 april 2008 haar West-Europese business op in twee regionale bedrijven: NYK Logistics North Continent en NYK Logistics South Europe. Beide blijven deel uitmaken van de logistieke divisie van NYK Group Europe.

Europese herstructurering voor NYK Logistics
Piet Boogaard wordt ceo NYK North Continent

Deze herstructurering illustreert de groei van NYK in Europa. De nieuwe structuur moet bijdragen aan een verdere verbetering van de samenwerking tussen de verschillende nationale NYK-entiteiten. De dienstverlening in de twee ‘nieuwe’ regio’s zal de komende jaren verder blijven uitbreiden.

 

Management functies gecentraliseerd

Binnen de nieuwe structuur worden belangrijke managementfuncties gecentraliseerd, om zo binnen de groep te groeien naar meer standaardisatie van klantencontracten en best practice-ideeën beter te laten doorvloeien naar regionaal niveau.

 

NYK Logistics North Continent zal geleid worden door Piet Boogaard, die in de hoedanigheid van ceo zal instaan voor NYK Logistics België, Duitsland, Nederland en de bedrijven uit de NYK Mondia groep.

Guiseppe Fontana wordt ceo van NYK Logistics South Europe, waar NYK Logistics Italië, Iberië, Frankrijk en Lorang onder vallen.

 

Lees ook:

 

 

Reageer op dit artikel