nieuws

TNT Express presteert beneden verwachting

Home

De omzet van de TNT divisie Express is, over 2007 gemeten, gestegen met 14,4 procent tot 6,55 miljard euro. De operationele marge van Express is gedaald van 9,7 procent naar 9,1 procent. TNT had zelf aangeven dat het een iets grotere omzetgroei verwachtte.

TNT Express presteert beneden verwachting
TNT Express presteert onder verwachting

Ook de verwachte operationele marge zit aan de ondergrens zoals door TNT aangegeven.

 

Innight niet meegenomen

In de cijfers van TNT Express is het bedrijfsresultaat van TNT Innight overigens niet meegenomen. Sinds eind 2007 valt TNT Innight onder de ‘overige operationele activiteiten’. De omzet bij de divisie Post is over 2007 gestegen met 4,3 procent naar 4,23 miljard euro. De winst voor belasting daalde met 17,7 procent tot 626 miljoen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel