nieuws

Schuitema maakt nieuwe samenstelling directie bekend

Home

Schuitema heeft de nieuwe samenstelling van de directie bekendgemaakt. De heren R. van de Wal en A.P. van Mourik treden toe tot de directie van Schuitema n.v. in de functies van respectievelijke directeur Retail en directeur Buying en Merchandising.

Schuitema maakt nieuwe samenstelling directie bekend
Schuitema

Beide heren behoorden reeds tot het managementteam van Schuitema. In de nieuwe samenstelling zijn alle belangrijke disciplines in de directie vertegenwoordigd.

 

Directie

De directie bestaat nu uit de volgende personen:

B. Roetert, voorzitter van de directie; Th. A. W. M. Janssen, directeur Financiële Zaken en IT; W.J.M. Linthorst, directeur Logistiek; P.R. Bakker, directeur Marketing; R. van de Wal, directeur Retail; A.P. van Mourik, directeur Buying en Merchandising.

 

Lees verder:

 

Reageer op dit artikel