nieuws

Prologis bouwt dc op parkeerterrein

Home

Prologis heeft een 150.000 vierkante meter groot parkeerterrein aangekocht aan de Energieweg in Oosterhout (NB). De vastgoedontwikkelaar is voornemens om op het terrein een distributiecentrum met kantoorruimte te realiseren met een totale bebouwde oppervlakte van 90.000 vierkante meter.

Prologis bouwt dc op parkeerterrein
Prologis

De units van 15.000 vierkante meter komen beschikbaar voor verhuur.

Het geasfalteerde parkeerterrein heeft een eigen spoorwegaansluiting en was vanaf 2003 eigendom van Lorenzi. Voormalig huurder en autodistributeur Walon BNL huurde het terrein van Lorenzi om grote hoeveelheden nieuwe auto’s te parkeren.

 

Verhuizing

Met de verhuizing van Walon BNL naar Breda kwam het terrein beschikbaar voor verkoop aan Prologis. Eigenaar Lorenzi werd bij de verkoop geadviseerd door Jones Lang LaSalle.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel