nieuws

LXE neemt leverancier van heftruckterminals over

Home

LXE, leverancier van datacollectoplossingen, heeft het Zweedse bedrijf Akerstroms Trux overgenomen. De Zweden zijn leverancier van heftruckterminals. LXE verwacht dat het door de overname vooral op het gebied van ‘vehicle mount computers’ flink zal groeien.

LXE neemt leverancier van heftruckterminals over
LXE neemt Akerstroms trux over

De draadloze computers van Akerstroms Trux worden vooral gebruikt in magazijn- en productieomgevingen. De software die draait op deze terminals is Windows XP. Jim Childress, president van LXE, over de overname: “In de komende maanden richten we ons op de volledige integratie van de capaciteiten van Akerstroms Trux in onze organisatie. Daarna zullen we ons focussen op de verkoopkanalen van de Zweden in Scandinavië, de rest van Europa en de Verenigde Staten.”

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel