nieuws

Hyster ontwikkelt pallettruck voor lichte inzet

Home

Niet voor alle magazijnomstandigheden worden de hoogste eisen gesteld aan de prestaties van elektropallettrucks. Als reactie op feedback van klanten heeft Hyster de introductie aangekondigd van een aangepaste platformelektropallettruck die ook goed presteert bij minder intensieve toepassingen.

Hyster ontwikkelt pallettruck voor lichte inzet
Hyster Spectrum P2.0SE

De aangepaste Hyster Spectrum P2.0SE heeft wel alle kenmerken van de heavy duty P2.0S, maar heeft een lagere maximumsnelheid en maakt gebruik van mechanische besturing. Dit is volgens de fabrikant Hyster en de importeur Barloworld gedaan om een goede balans te bieden tussen investeringskosten en prestaties voor klanten met minder zware toepassingen.

 

 

Reageer op dit artikel