nieuws

Gewelddadige overval op transportbedrijf

Home

In Etten-Leur is afgelopen donderdag een transportbedrijf op een gewelddadige manier overvallen, dat meldt de website Blik op Nieuws. Bij de overval raakte een 56-jarige medewerker van het bedrijf gewond. De politie is naar aanleiding van de gewapende overval een onderzoek gestart.

Het bewuste personeelslid was rond 19.00 / 19.15 uur alleen aan het werk in het bedrijfspand. Er werd aangebeld, waarna de man de deur opende. Onmiddellijk drongen twee overvallers, die bivakmutsen droegen, het bedrijfspand binnen. Het duo was bewapend met een vuurwapen. De medewerker werd bedreigd en mishandeld. Het slachtoffer werd onder bedreiging van geweld gedwongen om de aanwezige kluis te openen. De overvallers maakten vervolgens een geldbedrag buit en zijn daarna in onbekende richting gevlucht.

De 56-jarige man uit Rijsbergen is vanwege het letsel dat hij opliep, per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Sporenonderzoek
De politie heeft direct een onderzoek in de omgeving ingesteld. De technische recherche stelde een sporenonderzoek in op de plaats van het delict.

 

Lees ook:

Nepagenten overvallen truckchauffeur (nieuws, januari 2008)

 

Reageer op dit artikel