nieuws

Brenntag klaar voor nieuwe chemiewetgeving REACH

Home

Distributeur van chemische producten Brenntag heeft het bedrijf en de medewerkers klaargestoomd voor de nieuwe Europese chemiewetgeving REACH. Doel is de klant te informeren of alle stoffen die door Brenntag worden aangeleverd, vooraf volgens de REACH-wetgeving zijn geregistreerd.

Brenntag klaar voor nieuwe chemiewetgeving REACH
Brenntag klaar voor REACH

REACH is de nieuwe EU-wetgeving inzake chemische stoffen, waarbij het allemaal draait om de Registration (registratie), Evaluation (beoordeling) en Authorisation (autorisatie) van CHemicals (chemische stoffen). Om relaties te helpen de uitdagingen van REACH aan te gaan heeft Brenntag de verkoop- en sourcing teams opgeleid in de details van REACH. Brenntag bedient meer dan 100.000 Europese klanten met een assortiment dat bestaat uit zo’n 25.000 chemische stoffen van meer dan 5.000 leveranciers.

Lees ook:

Reageer op dit artikel