nieuws

TMI officieel verder onder de Rhenus-vlag

Home

Transport Management International, dat in juli is overgenomen door de Rhenus Group, heet sinds 1 januari officieel Rhenus. In de verschillende bedrijfsonderdelen is de naam TMI telkens aangepast in Rhenus. De dochtermaatschappijen, zoals Road Air en Copex, blijven wel onder de eigen naam opereren.

TMI officieel verder onder de Rhenus-vlag
TMI officieel verder als Rhenus

Het merk Rhenus Logistics heeft nu dus de beschikking over de activiteiten van TMI Holding, TMI Integrated Logistics, TMI Logistics Accounting en TMI ICT Services. Road Air, Copec, FDS Cargo, Skylink Handling Services and Speed zullen wel onder de eigen naam blijven opereren.

 

Rhenus Group doet opnieuw overname

De nieuwe eigenaar van TMI, Rhenus Group, nam onlangs opnieuw een logistiek bedrijf over. Hamann International GmbH Spedition + Logistiek is zoals de naam al doet vermoeden een Duits bedrijf dat vooral in Noord-Duitsland actief is.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel