nieuws

Tips, nieuws en achtergrond over ‘Duurzame Logistiek

Home

De kennisbrief Duurzame Logistiek van Logistiek.nl verschijnt dinsdag met veel tips, nieuws en achtergronden over groene logistiek! Deze digitale nieuwsbrief wordt gratis verspreid onder abonnees die zich hebben aangemeld voor kennisbrieven met het thema ‘3PL/Distributie.

Wat kunt u onder meer verwachten in de kennisbrief Duurzame Logistiek?

(Meld u hier gratis aan!)

 

  • Het programma Duurzame Logistiek van het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft een nieuw systeem ontwikkeld, de Digiscan. Hiermee kunnen bedrijven nagaan welke milieumaatregelen passen in hun strategie. Expert Michel Michon, BCI, vertelt er meer over in een uitgebreid expertartikel in de nieuwsbrief van morgen.

 

  • Een uitgebreid overzicht van duurzame en innovatieve logistieke initiatieven

 

  • TNT wil het eerste emissievrije express- en postbedrijf ter wereld worden. Hun aanpak kan als voorbeeld dienen voor andere logistieke bedrijven die duurzaam ondernemen en groene logistiek op de agenda hebben staan. TNT erkent de grote hoeveelheden uitstoot die het bedrijf produceert en heeft hierop beleid ontwikkeld. Alles hierover in de Kennisbrief.

 

  • De column ‘Duurzaam dilemma’ van Michael Juriaans, Platform Duurzame logistiek

Zie ook:

Reageer op dit artikel