nieuws

Ortec koppelt Harmony aan SAP HR

Home

Ortec heeft haar personeelsplanningsoplossing Harmony uitgebreid met een koppeling voor de integratie met SAP HR en SAP Payroll. Hierdoor kunnen organisaties die werken met SAP gebruikmaken van de kracht van planningsondersteuning voor het inroosteren van het personeel.

Dankzij de koppeling komen de gegevens van de medewerkers vanuit SAP HR beschikbaar in Harmony. Ook worden verlofaanvragen en ziektemeldingen in SAP voortdurend gesynchroniseerd met het dienstrooster in het systeem. 

 

Wensen invoeren

Aan het einde van een roosterperiode levert het systeem de gewerkte uren aan SAP Payroll voor een correcte afhandeling van de salarisuitbetaling. Met een aparte ‘portal’-integratie kunnen medewerkers hun wensen over werktijden invoeren via het SAP-portaal.

 

 

 

Reageer op dit artikel