nieuws

Hill’s actief in Oost-Europa

Home

Hill’s gaat zich vestigen in Oost-Europa. Deze producent van diervoedingsmiddelen laat een totaal nieuw magazijn en productiefaciliteit in Tsjechië bouwen. De productiefaciliteit krijgt een oppervlakte van 40.000 vierkante meter waarvan 10.000 vierkante meter bestemd is voor distributieactiviteiten.

Hill’s actief in Oost-Europa
Diervoeder

De oppervlakte van het totale terrein bedraagt 168.770 vierkante meter. In maart 2008 zal worden begonnen met de bouw en in september 2009 wordt het project afgerond. De producten van Hill’s worden verkocht in de Verenigde Staten, Japan en meer dan 80 andere landen in de wereld.

 

One-source-aanpak

The Facility Group is verantwoordelijk voor ontwerp, engineering, constructie- en projectmanagement. Ze zijn daarbij niet alleen verantwoordelijk voor de bouw in Tsjechië maar ook voor de bouw van de vrijwel identieke productiehal in de Verenigde Staten. Deze zogenaamde ‘one-source-aanpak’ levert Hill’s tijdsefficiëntie en risicovermindering op.

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel