nieuws

Digitale balpen voor papier en pc

Home

Met de hand schrijven en tegelijk getypt werk afleveren, heet ‘digiscribbelen. De ‘Digiscribble’-balpen van RealData Systems uit Hillegom zet handgeschreven karakters op papier en slaat ze digitaal op in een bijbehorende geheugendrager met LCD-schermpje.

Digitale balpen voor papier en pc
Digipen

Klem het LCD schermpje boven aan het papier vast. De aantekeningen van de pen worden automatisch gevolgd en weergegeven op het scherm. Handgeschreven teksten of tekeningen kunnen dan digitaal tot een capaciteit van 50 volgeschreven pagina’s A4 worden opgeslagen. Na aansluiting met een USB-kabel op een PC of Laptop kunnen de gegevens direct ingevoerd en omgezet worden in tekst- en/of e-mail documenten.

 

OCR

Desgewenst kan de geschreven tekst omgezet worden naar getypte tekst. Dit gebeurt via OCR naar Microsoft Word. De Digiscribble werkt ook samen met Excel, Outlook, PowerPoint en OneNote 2003.

 

Woordenboeken

Digiscribble heeft woordenboeken in vijftien talen (geen vertaalsysteem) en is een oplossing voor iedereen, die hoofdzakelijk met de hand wil werken. Digiscribble vervangt de Mobile Notetaker en werkt onder Windows 2000, XP en Vista. Onder Vista kan de Digiscribble ook als muis worden gebruikt.

 

Overig productnieuws op logistiek.nl

Reageer op dit artikel