nieuws

Verschijning nieuwsbrieven eind december

Home

‘Vrij nemen lukt helaas echt niet’, zegt bijna een kwart van de bezoekers op de poll van Logistiek.nl: ‘Ik werk rond kerst en oud&nieuw niet’. Bijna de helft heeft wel vrij, waarvan een deel verplicht. De redactie van Logistiek.nl werkt grotendeels wel!

Verschijning nieuwsbrieven eind december
Fijne feestdagen

Op maandag 24 december is uitgeverij Reed Business echter gesloten en er verschijnt dan geen algemene nieuwsbrief van Logistiek.nl. Ook de IT-nieuwsbrief van woensdag 26 december vervalt. 

Wel verschijnt er op alle werk- en feestdagen dagelijks nieuws op de website. De nieuwsbrief van donderdag 27 december verschijnt ook gewoon.  

 

Eindejaarsspecial

Logistiek.nl komt op de laatste dag van het jaar met een mega-eindejaarsspecial! Mis ‘m niet! Deze nieuwsbrief op maandag 31 december biedt een compleet overzicht van alle logistieke highlights van het afgelopen jaar.  

Woensdag 2 januari 2008 komt de IT-brief met een vergelijkbare eindejaarsspecial.

 

Visie tegen het licht

De reactie van Jan Arie Berg op de genoemde poll is misschien een goede om mee te nemen in deze tijd: “Dit is een perfect moment om je bezig te houden met de voorgenomen visie, en deze tegen het licht te houden.”

 

Lees verder:

Reageer op dit artikel