nieuws

Robert Velu wordt directeur bij Logi-Search

Home

Na 20 jaar gewerkt te hebben in verschillende logistieke organisaties zoals Ahold, Sara Lee en V & D, maakt Robert Velu (46) nu de stap naar werving en selectie. Met ingang van 1 januari 2008 wordt hij directeur bij Logi-Search.

Robert Velu wordt directeur bij Logi-Search
Robert Velu wordt directeur bij Logi-Search

“De elementen mens en logistiek trekken mij. Door mijn ervaring begrijp ik de logistieke processen in bedrijven. Met het vinden van de juiste persoon kan ik ze verder helpen in hun processen en het vinden van de juiste persoon.”

 

Partner

De nieuwe functie bij Logi-Search biedt Velu de nodige zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Het uiteindelijke doel is partner te worden in het bedrijf van Jos Wittenberg en Ineke van der Sluijs.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel