nieuws

Logistieke alumnivereniging in Amsterdam

Home

Vier oud-studenten van de Hogeschool van Amsterdam heeft het initiatief genomen een alumnivereniging op te richten. Het voornaamste doel van deze vereniging is het bij elkaar brengen van oud-studenten van de logistieke opleidingen aan deze hogeschool.

Logistieke alumnivereniging in Amsterdam
Hogeschool van Amsterdam

Jeroen Kroes, Harmen van der Pal, Michel Bransen en Daniëlle Pelt vormen samen het bestuur. De alumnivereniging wil één a twee keer per jaar een alumnibijeenkomst organiseren. Deze bijeenkomsten staan in het teken van gezelligheid en kennen daarnaast een informatief gedeelte.

 

Sprekers

Voor iedere bijeenkomst zal namelijk getracht worden een spreker te regelen die binnen het vakgebied kan vertellen over interessante trends en ontwikkelingen. In de toekomst kunnen bij voldoende animo bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten eveneens tot de activiteiten van de alumniverenging behoren.

 

Nieuwsbrief

Enkele keren per jaar zal er een nieuwsbrief worden verspreid waarvoor je je al dan niet kunt aanmelden. De nieuwsbrief bestaat uit bijdragen van oud-studenten en (oud) docenten, bevat leuke interessante bijdragen uit het logistieke veld en vermelden de laatste ontwikkelingen van de alumnivereniging. Aanmelden kan op de site van de nieuwe vereniging.

 

Lees verder:

 

Reageer op dit artikel